weblogo

Activiteiten

Via onderstaande lijst informeren wij u graag over de activiteiten die OV Fijnaart op de kalender heeft staan.

Uitnodiging informatiebijeenkomst Ondernemersfonds

Hoe zorgen we dat we het centrumgebied van Fijnaart levendig en aantrekkelijk is en blijft? Wat kunnen we als ondernemers doen om te zorgen dat inwoners en bezoekers graag in ons centrum (terug)komen? Daarvan profiteren we immers allemaal.

Lees meer: Uitnodiging informatiebijeenkomst Ondernemersfonds

Lees meer: Bezoek MarkVliet Netwerk NotarissenMarkVliet Netwerk Notarissen

Op uitnodiging van de trotse eigenaren is dinsdag 29 mei 2018 een grote groep O.V.F.- leden het nieuwe pand van Markvliet netwerknotarissen gaan bewonderen. We waren natuurlijk allemaal hartstikke benieuwd wat onze collegae Bart Jongenelen en Victor Cornelissens van het oude gemeentehuis van voormalig gemeente Fijnaart en Heijningen hadden gemaakt. En…. In één woord prachtig. Nu komt zo’n pand natuurlijk sporadisch te koop en is het ook niet voor iedereen en voor elke toepassing geschikt, maar voor onze notarissen is het schot in de roos. Mannen…. Veel succes en geniet van jullie prachtige behuizing.


Lees meer: Bezoek MarkVliet Netwerk NotarissenMarkVliet Netwerk Notarissen
Kadedijk 2
4793 GB Fijnaart

Ondernemersontbijt 2018

Op donderdag 29 maart 2018 vindt het jaarlijkse ondernemersontbijt weer plaats. Word ook beter en geef jezelf tijdig op!

Lees meer: Ondernemersontbijt 2018Lees meer: Ondernemersontbijt 2018

 

 

Lees meer: Nieuwjaarsbijeenkomst OVFLees meer: Nieuwjaarsbijeenkomst OVFNieuwjaarsbijeenkomst OVF

Dinsdag 9 januari 2018 hebben vele leden van de OVF op de gezellige nieuwjaarsbijeenkomst het glas geheven.

De uitstekend verzorgde nieuwjaarsreceptie vond plaats bij De Family, waarvoor onze dank aan  Annet, Henk en Yvet.

Marjan de Haas (secretaris) sprak de aanwezige leden toe met een inspirerende toespraak en wenst iedereen een goed zakelijk en gezond 2018.

Lees meer: Bedrijfsbezoek: JeVitaal FijnaartBedrijfsbezoek: JeVitaal Fijnaart

Vrijdag 24 november 2017 hebben Ed en Jacky van Wijk van JeVitaal ons op inspirerende wijze meegenomen wat mogelijk is voor onze gezondheid, rust, balans en vitaliteit.
Zij hebben de deelnemers via een presentatie uitleg gegeven hoe in een ziek lichaam er een disbalans ontstaat tussen yin en yang. Een behandeling hoeft niet alleen curatief te zijn, maar kan ook preventief werken.

Lees meer: Bedrijfsbezoek: JeVitaal Fijnaart