Becker Schoonmaakservice

Becker Schoonmaakservice: Service die verder gaat dan schoonmaken!

Becker SchoonmaakserviceWat in 1998 begon met een kantoor aan huis zonder medewerkers in dienst, is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot schoonmaakbedrijf. Meer dan 40 personeelsleden verrichten dagelijks het schoonmaakwerk bij vele gerenomeerde bedrijven en particulieren in de regio.

 

Bij Becker Schoonmaakservice bent u als zakelijke- en particuliere klant aan het juiste adres voor alle aspecten van het schoonmaakwerk zoals regulier- en gespecialiseerd schoonmaakwerk, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelreiniging, onderhoud vloeren en nog veel meer. Wij informeren u graag over al onze mogelijkheden.

Kwaliteit staat bij Becker Schoonmaakservice voorop, daarom hebben de interieurverzorgsters gespecialiseerde diploma's op zak en krijgen ze intensieve begeleiding.

Becker Schoonmaakservice wil in een persoonlijke sfeer het verwachtingspatroon van haar relaties overtreffen door het leveren van topkwaliteit.

Onze uitzonderlijke service blijkt uit de uitvoerige controles op onze schoonmaakwerkzaamheden bij onze klanten en het voortdurend meedenken en anticiperen op veranderingen binnen de bedrijven van onze klanten.

Tevens zorgt Becker Schoonmaakservice er voor dat er altijd een vaste kracht(en) op een locatie werkt. Bij afwezigheid van de vaste kracht wordt er door Becker Schoonmaakservice een vervangende kracht ingezet en begeleid zodat ook zij op de hoogte is van de wensen van de klanten.

Becker Schoonmaakservice staat voor flexibiliteit, korte lijnen tussen klanten en medewerkers en een oplossing wordt altijd gevonden. Klanten kunnen rekenen op topkwaliteit!

www.becker-schoonmaakservice.nl