De Advieswinkel

Stap over naar de RegioBank en krijg 50 euro cadeau!

Advieswinkel Met de Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Overstappen naar RegioBank is dus zo gebeurd. Wij helpen u de overstap snel te regelen. Tot en met 31 december 2017 ontvangt u € 50 cadeau als u via de Overstapservice overstapt naar RegioBank.

Een goed gesprek kent geen eindtijd

U kunt altijd bij ons binnenlopen voor persoonlijk advies, of hulp bij uw bankzaken. Zonder afspraak en wanneer het u uitkomt. We nemen graag de tijd voor u.
Wanneer u nu een betaalrekening bij RegioBank opent en via de Overstapservice overstapt naar RegioBank, krijgt u € 50 cadeau* Vindt u overstappen spannend? Niet nodig, wij helpen u hier graag bij. RegioBank is niet voor niets uitgeroepen tot de meest klantgerichte en klantvriendelijkste bank van Nederland.

Gemakkelijk overstappen

De overstapservice is een initiatief van de gezamenlijke banken in Nederland. U kunt er gebruik van maken als u wilt overstappen naar een nieuwe of bestaande betaalrekening bij RegioBank.
De overstapservice van RegioBank regelt alles voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden doorgesluisd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso’s vanzelf van uw nieuwe betaalrekening worden afgeschreven.


RegioBank heeft heldere en eenvoudige producten. Zoals de Plus betaalrekening. Hiermee kunt u bankieren zoals u dat wenst. Met onze Mobiele App, een Wereldpas, internetbankieren en iDEAL. Wilt u liever papieren afschriften ontvangen en overboekingen doen via overschrijvingsformulieren? Dat kan natuurlijk ook.

Wij helpen u graag

Kom langs of bel voor een afspraak. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. En u krijgt nu € 50 spaargeld van ons cadeau op een spaarrekening van RegioBank.


* Deze actie loopt tot en met 31 december 2017. Alleen in combinatie met een RegioBank spaarrekening. Stap over en laat uw inkomen storten. Lees de voorwaarden op regiobank.nl/actievoorwaarden.

 

WK 44 Advieswinkel 2