Decemberinkopen doen in Fijnaart loont!

Decemberinkopen doen in Fijnaart loont!

De leden van Ondernemersvereniging Fijnaart spelen ook dit jaar tegelijk voor Sinterklaas en de Kerstman. Wie van maandag 28 november tot en met zaterdag 31 december zijn boodschappen doet bij de deelnemende winkeliers krijgt bij besteding van elke 10 euro een gratis lot. Elk lot geeft kans op een prachtige prijs en en hoofdprijs van formaat. Het loont dus nog meer om uw decemberinkopen in Fijnaart te doen.

De uitgedeelde loten kunnen, na te zijn voorzien van naam, telefoonnummer en/of e-mailadres, weer worden ingeleverd. Uit de ingeleverde loten worden wekelijks vijf winnaars getrokken. Hun namen worden bekendgemaakt via Fendert Lokaal. De winnaars ontvangen een uitnodiging voor het prijzenfestijn dat op vrijdag 13 januari in De Graanbeurs wordt gehouden. In totaal zijn er zes trekkingsrondes met in totaal dertig winnaars. Elke winnaar heeft gegarandeerd prijs. De prijzen, prijzenpakketten of waardebonnen zijn beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers.
Daarnaast zijn er drie hoofdprijzen te winnen: Een geheel verzorgde barbecue voor maximaal dertig personen, verzorgd door Family Fijnaart en Slijterij Van der Maas, 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Gert Driesen Fijnaart en een Montana Airfryer.

De deelnemende ondernemers zijn: De Graanbeurs, Eethuis Family, Jumbo Gert Driesen Fijnaart, Voet Installatietechniek, Slijterij Van der Maas, Kado & Zo, Bakkerij Sonneveld, Schouwenaars Schoenen, Shakerstore, De Eetlijn, DA Drogisterij Van den Hout, Autobedrijf Bartelen, Hermans Optiek, Topshopper, Bike Totaal Sweere, Boelhouwers Woonservice, Zalencentrum De Parel, WG Makelaardij, Ellen B Mode, Bakkerij P. Nagelkerke, Fendertse Hoeve en Garage De Westhoek.