Even voorstellen: Jevitaal Fijnaart

Even voorstellen: Jevitaal Fijnaart

Jevitaal FijnaartEd & Jacky van Wijk vormen samen Jevitaal Fijnaart gevestigd aan de Voorstraat 10 in Fijnaart. Jevitaal Fijnaart is een combinatiepraktijk waarbij diverse Chineeskundige disciplines in een bedrijf worden uitgevoerd zodat de cliënt goed, snel en zorgvuldig geholpen wordt. 

Wat is Tuina massage?

Tuina is een krachtige, effectieve en bijzonder prettige lichaamsmassage volgens eeuwenoude Chinese technieken. In China is de Tuina massage al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de geneeskunde. Bijna elk Chinees ziekenhuis heeft een massage afdeling. De effecten die men hiermee bereikt zijn enorm.

Andere activiteiten

Daarnaast zijn er wekelijks op de maandag, woensdag en vrijdag de yogalessen door Nathalie van der Baard. Een goede manier om adem en beweging en rust te kunnen ervaren. Op dinsdagmorgen zijn de 65+ers aanwezig en op vrijdagmorgen de jongere versie daarvan voor de ChiNeng Qigong (Chinese bewegingsvorm). Dit wordt gegeven door Betsie Wagemakers en is een zeer heerlijke vorm van ontspanning en effectieve beweging in één.

Tevens zijn er maandelijks de Gezond verstand avonden waarbij we elke keer een ander thema ter sprake brengen met de nodige tips.

Elke zaterdagmorgen (wel via afspraak) zijn de Health Checks daarbij vertellen wij persoonlijk wat Chinese Geneeskunde inhoud, speciaal op U gericht. Deze afspraak duurt 30 minuten en is gratis. Aan het einde van de Health Check krijgt u de passende en persoonlijke tips mee naar huis.

Mocht u na deze gegevens nog wat meer willen weten dan hoor ik u graag.

JeVitaal Fijnaart
Voorstraat 10 in Fijnaart
Tel.: 0168852000614811732
Of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00 uur
Dinsdag 08:00 - 22:00 uur
Woensdag 08:00 - 22:00 uur
Donderdag 08:00 - 22:00 uur
Vrijdag 08:00 - 20:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00 uur

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong en VBAG. Mede hierdoor wordt uw behandeling geheel of gedeeltelijke vergoed via uw aanvullende verzekering.

Jevitaal Fijnaart