Even voorstellen: Jouw LijfLijn uit Fijnaart.

Even voorstellen: Jouw LijfLijn uit Fijnaart.

Anton en Nettie Bom zijn het team achter Jouw LijfLijn en De EetLijn. Jouw LijfLijn is de naam van ons bedrijf en De EetLijn is een leefstijlprogramma, opgericht door Nettie in de zomer van 2015.

Met De EetLijn is het mogelijk om je gezondheid in een korte tijd enorm te verbeteren. Je mag daarbij denken aan allergieën, diabetes type 2, gewrichtsklachten, hoofdpijn en migraine, overgewicht en ondergewicht, overgangsklachten, schildklierproblemen, spierstijfheid, verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterol, vermoeidheid enz. enz.

Onze visie is dat Nederland veel GEZONDer moet worden en onze missie om daar op onze manier een steentje aan bij te dragen. Zo willen we helpen van Nederland het GEZONDste land ter wereld maken.

Om dat te bereiken, coachen we niet alléén cliënten in onze eigen praktijk, maar lijden we over heel Nederland coaches op die ieder in hun eigen praktijk een eigen cliëntenkring op kunnen bouwen. Wij lijden de coaches niet alléén op maar geven ook fysieke ondersteuning bij het opbouwen van een bloeiende EetLijn Praktijk.

{nomultithumb}

jouw lijflijn

Daarnaast verzorgen Anton en Nettie lezingen bij bedrijven hoe de werknemers fitter en vitaler kunnen worden waardoor hun prestaties kunnen verbeteren. Op die manier kunnen bedrijven hun ziektekosten drukken en de totale financiële resultaten verbeteren.

Het programma De EetLijn wordt ondersteund door het uitgeven van recepten e-books, momenteel 6 stuks. Allemaal boekjes met heerlijke snelle recepten voor het hele gezin en passend in een gezonde leefstijl.

Er is een samenwerking met de Jumbo in Fijnaart waar de etiketjes EetLijn Proof aanduiden welke producten in de ogen van Nettie gezond zouden zijn en die passen in het programma De EetLijn.

De EetLijn gaat momenteel on tour door Nederland. Er worden op diverse locaties lezingen gegeven en vanaf half april staat er een tour in Engeland op het programma. Momenteel wordt De EetLijn vertaald in het Engels zodat we ook internationaal kunnen gaan werken.

Meer informatie?

Anton en Nettie Bom
Kadedijk 79, 4793 RP Fijnaart
tel.: 0168-462101, mob.: 06-5198 7121
www.jouwlijflijn.nl
www.deeetlijn.nl
www.facebook.com/deeetlijn