LANGBROEK BouwAdvies te Fijnaart

LANGBROEK BouwAdvies te FijnaartLANGBROEK BouwAdvies te Fijnaart

Heeft u bouwplannen? Dan zijn wij, LANGBROEK BouwAdvies, uw betrouwbare partner. Met onze uitgebreide kennis kunnen wij u van dienst zijn, geheel op maat en conform uw wensen. Wij begeleiden u tijdens het gehele plan vanaf de eerste stap tot en met de oplevering, begeleiding van een deel van uw plannen is natuurlijk ook mogelijk. Zo veel u het noodzakelijk vindt!

Belangrijk is dat u onze hulp inroept in zo’n vroeg mogelijk stadium. Het maakt niet uit of het een kleine verbouwing of uitbreiding is, of (klein) onderhoud, of het de aankoop van een woning is, of een bouwkeuring bijvoorbeeld t.b.v. de aankoop of voor de financiering, of misschien wel totale nieuwbouw van een woning of bedrijfspand. In alle facetten van het bouwproces kunnen wij u van dienst zijn.

Voor nieuwbouw van een woning adviseren wij u eens op onze website www.langbroek-bouwadvies.nl te kijken onder het kopje ‘ steengoedwonen’. Tal van basisbouwplannen laten wij u zien. Bouwplannen die stuk voor stuk aan uw wensen zijn aan te passen. Prijstechnisch zijn deze bouwplannen bijzonder interessant. Wij kunnen u het ontwerp leveren, eventueel aangevuld met uittrekstaten met daarin aangegeven de benodigde materialen. Ook kunnen wij de complete bouwaanvraag verzorgen ter verkrijging van de benodigde bouwvergunning. Wanneer u het wenst verzorgen wij de complete begeleiding en …………….. wanneer u het wenst verzorgen wij voor u de complete bouw.

Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op en u zult versteld staan van de mogelijkheden.
Tel. 0653838837 en/of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.