O.V. Fijnaart organiseert: Intocht Sinterklaas Fijnaart 2018

 

O.V. Fijnaart organiseert: Intocht Sinterklaas Fijnaart 2018

Ook dit jaar komt Sint Nicolaas weer naar Fijnaart. Op
zaterdag 17 november om 14:00 uur verwachten we de Sint op de Voorstraat. Bij slecht weer is de kans groot dat Sinterklaas direct naar Zalencentrum De Parel rijdt.
Ook brengt hij weer een heleboel pieten mee.

 

De intocht begint om 14:00 uur, op de Voorstraat ontvangen we dan de Sint en zijn Pieten. Daar gebeuren allemaal te gekke leuke dingen. Zorg dus dat je omstreeks die tijd op de Voorstraat bent.

Samen met jullie pappa's en mamma's, opa's en oma's en al de zwarte pieten gaan we onder muzikale begeleiding van Drumband Duo en Muziekvereniging Oranjevaan naar de sportzaal van de Parel, waar we met elkaar een gezellige middag gaan beleven. Mocht het weer heel slecht zijn dan komen we om 14:45 uur aan in de sportzaal van de Parel. 

Zet je zelf in ieder geval op aanwezig op onze Facebookpagina.. en mis niks!

Kleurplaat actie

Natuurlijk zou Sint Nicolaas het heel leuk vinden als jullie deze kleurplaat kleuren. De kleurplaat kan je inleveren bij de Jumbo aan de kadedijk te Fijnaart tot vrijdag 16 november 18:00 uur.
Er staat een mooie rode brievenbus waar je je kleurplaat in kan doen. De prijsuitreiking doen Sint Nicolaas en de Pieten op 17 november in de sportzaal van de Parel met spectaculaire prijzen.

Je kunt de kleurplaat hier downloaden.