O.V. Fijnaart organiseert: Najaarsactie 2018

NAJAARSACTIE2018

O.V. Fijnaart organiseert: Najaarsactie 2018

Winkelen in Fijnaart loont zeker in december

In de maand december geven we elkaar traditiegetrouw de nodige cadeaus. De ondernemers van Fijnaart doen daar een flinke schep bovenop. Tijdens de Najaarsactie van Ondernemersvereniging Fijnaart zijn tal van leuke prijzen te winnen. Het enige dat u hoeft te doen om hierop kans te maken is uw inkopen te doen in Fijnaart. En dat deed u uiteraard al.

Ondernemers strooien weer met prijzen

De ondernemersvereniging stimuleert elk jaar het winkelen in eigen dorp door in de dure decembermaand een actie op touw te zetten. Dat is elk jaar een groot succes. Wie van 27 november tot en met 31 december zijn inkopen doet bij de deelnemende winkeliers, ontvangt bij besteding van elke 10 euro een gratis lot. Achter op het lot dienen naam, telefoonnummer en/of e-mailadres ingevuld te worden. Vervolgens kan elk lot weer ingeleverd worden bij een van de deelnemende winkeliers. Zij zijn herkenbaar aan een speciale poster.

Heel veel winnaars
Wekelijks worden vijf winnaars getrokken. Hun namen worden bekendgemaakt via deze website. Alle winnaars ontvangen een uitnodiging voor het prijzenfestijn wat later in 2019. In totaal zijn er zes trekkingsrondes met in totaal dertig winnaars. Tijdens het prijzenfestijn heeft elke winnaar gegarandeerd prijs. Alle deelnemende winkeliers stellen namelijk prijzen, prijzenpakketten en/of waardebonnen ter beschikking. De prijzen worden door middel van loting onder de winnaars verdeeld. Daar blijft het echter niet bij, want drie winnaars gaan naar huis met één van de hoofdprijzen. Als alle dertig winnaars hun prijs in ontvangst hebben genomen, gaan de loten opnieuw in de bak. Daaruit worden de loten getrokken voor de drie extra prijzen.

Een warm hart
De loten zijn verkrijgbaar en in te leveren bij de deelnemende leden van Ondernemersvereniging Fijnaart. Let hiervoor op de poster op de voordeur of op de winkelruit. De ondernemersvereniging heeft ook niet-detaillisten als lid. Zij ondersteunen de actie financieel, zodat er een prachtig prijzenpakket kan worden samengesteld. Alle leden van de ondernemersvereniging dragen het winkelen in Fijnaart een warm hart toe. Zij weten dat je alleen met z’n allen het dorp levendig houden.