Ondernemers Fijnaart houden najaarsactie

Traditiegetrouw houdt Ondernemersvereniging Fijnaart haar Nnjaarsactie. Deze gaat woensdag 27 november van start en duurt tot en met dinsdag 31 december. Tijdens de actie zijn tal van leuke prijzen te winnen. Het enige dat u hoeft te doen om hierop kans te maken is uw inkopen te doen in Fijnaart. En dat deed u uiteraard al.

 

Prijzenfestijn2018winnaarsDe ondernemersvereniging stimuleert elk jaar het winkelen in eigen dorp door in de dure decembermaand een actie op touw te zetten. Dat is elk jaar een groot succes. Wie van 27 november tot en met 31 december zijn inkopen doet bij de deelnemende winkeliers, ontvangt bij besteding van elke 10 euro een gratis lot. Achter op het lot dienen naam, telefoonnummer en/of e-mailadres ingevuld te worden. Vervolgens kan elk lot weer ingeleverd worden bij een van de deelnemende winkeliers. Zij zijn herkenbaar aan een speciale poster.

Wekelijks vijf winnaars

Wekelijks worden vijf winnaars getrokken. Hun namen worden bekendgemaakt via www.ovfijnaart.nl en Facebook. Alle winnaars ontvangen een uitnodiging voor het prijzenfestijn die op 17 januari plaatsvindt in De Graanbeurs. Tijdens het prijzenfestijn heeft elke winnaar gegarandeerd prijs. Alle deelnemende winkeliers stellen namelijk prijzen, prijzenpakketten en/of waardebonnen ter beschikking. De prijzen worden door middel van loting onder de winnaars verdeeld. Daar blijft het echter niet bij, want drie winnaars gaan naar huis met één van de hoofdprijzen.

Fiets

De eerste prijs is een fiets van Bike Totaal Sweere; de 2e prijs is 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Fijnaart en de 3e prijs bestaat uit een geheel verzorgd diner voor twee personen bij de Fendertse Hoeve.

De loten zijn verkrijgbaar en in te leveren bij de deelnemende leden van Ondernemersvereniging Fijnaart. Let hiervoor op de poster op de voordeur of op de winkelruit.