Afbeelding contactpersoon
Kadedijk 3
4793 GA
Fijnaart
0168 46 24 91

Informatie

De Fendertse Hoeve is een veelzijdig horeca bedrijf in Fijnaart, bestaande uit eetcafé, feestzaal, cafetaria en catering. Ons eetcafé staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een ieder staat er wel wat wils op de uitgebreide menukaart. In het eetcafé kunt een frietje met een snack eten tot een heerlijk 3-gangen menu. Tevens biedt het café plaats voor een partijtje darten of biljarten.

Bent u met een groep? Dan hebben we hier speciale menu’s, buffetten, BBQ arrangementen (ook binnen mogelijk) of steengrill arrangementen voor.

Liever verzorging op locatie? Geen enkel probleem, wij kunnen uw totale zorgen uit handen nemen met heerlijke buffetten, koude schotels, maaltijden service (ook overwerkmaaltijden op afroep) of een verzorgde BBQ.

Tevens kunnen wij voor uw feest thuis, een complete bar met eventueel een bier tap, gekoelde dranken en de volledige aankleding, zoals parasols, partytenten, terras verwarmers, stoelen, krukken, statafels, etc verzorgen.  Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Fendertse Hoeve: Gemoedelijk, Gastvrij, Genieten!