Over Roks Streekwinkel

Over Roks Streekwinkel
Over Roks Streekwinkel

Over Roks Streekwinkel

Gelegen aan de rand van het dorpje Fijnaart,  in de mooie polder de oude Appelaer , vind u ons 15.5 ha groot zijnde fruitteeltbedrijf aan de Blaaksedijk. Vanaf 1964 telen wij hier al onze appels en peren en wat later kwamen daar pruimen en kersen bij.  Al het fruit wordt milieubewust geteeld. Deze heerlijke fruitsoorten vindt u ook terug in onze streekwinkel, maar ook producten van ondernemers en boeren uit de regio.
Verser kan dus niet en dit alles voor een eerlijke prijs. Kom eens kijken, proeven en genieten in onze winkel en in onze prachtige boomgaard vol met lekkers. Op ons boerenterras kan u genieten van een heerlijk kopje koffie/cappuccino/thee / een glas puur appelsap in combinatie met een stuk heerlijk appelgebak of een heerlijk boerderij-ijsje. En voor de kinderen is er altijd wat te doen.

Inmiddels zitten we al weer 4 weken in de kersenoogst en de pruimen laten ook niet lang meer op zich wachten. De maand juli en augustus zijn we daarom ook de gehele week (dinsdag t/m zaterdag) open van 9.00-17.00 uur. Op zaterdag sluiten we om 16.00 uur. Ongeveer half augustus beginnen we ons nieuwe appel- en perenseizoen met Delcorf en Triomphe de Vienne.

Appelplukdag 2017

Op zaterdag 9 september zal onze jaarlijkse appelplukdag weer plaatsvinden.  Deze zal gehouden worden aan de Blaaksedijk 14a te Fijnaart. Er zal ook dit jaar weer van alles te beleven zijn voor zowel jong als oud. Kortom een feest voor iedereen! Wij vragen mensen uit de omtrek met de fiets te komen indien mogelijk. Starttijd is 10.00uur. Eindtijd 16.00 uur.

Wij verzorgen ook fruitmanden, cadeau/ streekpakketten en bedrijfsfruit!

Ook kunt u bij ons verschillende arrangementen boeken, zowel als particulier als school of als een bedrijfsuitje. Deze arrangementen zijn te boeken in de bloeiperiode (april-mei) en in de plukperiode          (augustus-september en oktober). Voor meer info hierover kunt u contact opnemen met Claudia Roks, tel: 0640308044 of kom een keer langs in onze streekwinkel.

DSC06619 DSC09775 DSC09983