St. Nicolaasfeest 2016

St. Nicolaasfeest 2016

Ook dit jaar komt Sint Nicolaas weer naar Fijnaart

Zaterdag 12 november om 14:00 uur. Hij brengt een heleboel pieten mee. Natuurlijk zou Sint Nicolaas het heel leuk vinden als jullie deze kleurplaat kleuren. De kleurplaat kan je inleveren bij de Jumbo aan de kadedijk te Fijnaart tot vrijdag 11 november 18:00 uur.

Er staat een mooie rode brievenbus waar je je kleurplaat in kan doen. De prijsuitreiking doen Sint Nicolaas en de Pieten op 12 november in de sportzaal van de Parel met spectaculaire prijzen.

Intocht

De intocht begint om 14:00 uur, op de Voorstraat ontvangen we dan de Sint en zijn Pieten. Daar gebeuren allemaal te gekke leuke dingen. Zorg dus dat je omstreeks die tijd op de Voorstraat bent. Samen met jullie pappa's en mamma's, opa's en oma's en al de zwarte pieten gaan we onder muzikale begeleiding van Drumband Duo en Muziekvereniging Oranjevaan naar de sportzaal van de Parel, waar we met elkaar een gezellige middag gaan beleven. Mocht het weer heel slecht zijn dan komen we om 14:45 uur aan in de sportzaal van de Parel.

Download kleurplaat

Download hier de kleurplaat en hier het deelnameformulier.

Deze St. Nicolaasintocht word gerealiseerd door de Evenementen Stichting Fijnaart in samenwerking met de Ondernemersvereniging Fijnaart.