Toeristisch Fonds Moerdijk

Toeristisch Fonds Moerdijk

Toeristisch Fonds Moerdijk voor en door ondernemers!

Het Toeristisch Fonds Moerdijk is opgericht in 2016 en heeft als doelstelling alle kernen in de gemeente Moerdijk te verbinden en deze in de regio sterker op de kaart te zetten op toeristisch en recreatief gebied. Voorheen ging de toeristenbelasting naar de algemene middelen maar het Fonds heeft zich er sterk voor gemaakt dat een deel van deze opbrengsten specifiek gebruikt kan worden voor het versterken van het toeristische en recreatieve imago van de gemeente Moerdijk. Samen met alle ondernemers en partijen die in deze sector actief zijn.

TFM stimuleert de ondernemers om ideeën, projecten, activiteiten en evenementen uit te werken die bij kunnen dragen tot nog meer promotie van het gebied. Waar vroeger ideeën konden stranden door een tekort aan geld of door gebrek aan daadkracht is er nu de mogelijkheid subsidie aan te vragen bij TFM. Hiermee wordt het mogelijk om daadwerkelijk projecten of ideeën te realiseren. Samen proberen TFM en de gemeente Moerdijk aan ondernemers een impuls te geven om daadwerkelijk aan de slag te gaan waarbij de ondernemers ook hun stem kunnen laten horen bij Pitch Moerdijk. Dit is een werkgroep voortgekomen uit de bijeenkomst van november 2016 en staat voor Platform Initiatieven Toeristisch Moerdijk.

TFM en de gemeente Moerdijk proberen de krachten uit alle kernen van de gemeente te bundelen om dit vergeten stukje Brabant beter onder de aandacht te krijgen. De hele gemeente moet beter in beeld komen, de ondernemers, de activiteiten en de pareltjes (trekpleisters) van de Gemeente Moerdijk. Wat uiteindelijk moet gaat leiden tot een meer bloeiende en levendige gemeente en hopelijk meer omzet voor alle ondernemers in de gemeente Moerdijk. Waarvan ook de inwoners zullen profiteren.

Alle ondernemers kunnen een stimuleringssubsidie aanvragen bij TFM. Het bestuur zal elke aanvraag toetsen aan de hand van vastgestelde criteria en er zal gekeken worden naar haalbaarheid en op kans van voortzetting in de toekomst.

TFM nodigt alle ondernemers in de toeristische en recreatieve sector uit om deel te nemen aan bijeenkomsten om samenwerking optimaal mogelijk te maken. En om op die manier tot een krachtig platform te komen om de gemeente Moerdijk een nog aantrekkelijker gemeente te maken.

Op 13 september 2017 worden alle ondernemers door TFM uitgenodigd om deel te nemen aan een ontbijt waarbij het bestuur van TFM zich zal presenteren en de plannen nader zal toelichten. Er zal ook een presentatie worden gegeven van Pitch Moerdijk. En natuurlijk de mogelijkheid om hierbij aan te sluiten. Aanmelden voor dit ontbijt kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TFM gaat een Nieuwsbrief uitbrengen waarvoor ingeschreven kan worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kan via Facebook gevolgd worden op facebook.com/TFMoerdijk 

Bestuur stichting Toeristisch Fonds Moerdijk

Toeristisch Fonds Moerdijk KVK 64704599
Correspondentie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de secretaris Jordi van Kouteren.