YZCommunicatie helpt ondernemers gratis online

De coronacrisis en de getroffen maatregelen tegen verspreiding zorgen voor onzekere tijden voor ons allemaal. Ook ondernemers worden hard getroffen. Veel van hen hebben de deuren van hun fysieke locatie al moeten sluiten. Om ondernemers in de regio te helpen, verzorgt online marketingbureau YZCommunicatie nu een gratis platform zodat bedrijven snel online verder kunnen.


Veel ondernemers willen liever gisteren dan vandaag nog een webwinkel om hun producten aan te kunnen blijven bieden. “De vraag is groot, maar in deze tijden is groot investeren voor veel ondernemers niet weggelegd,” aldus Yorick Zandee, eigenaar van YZCommunicatie. “Dat is ook logisch, want niemand weet hoe lang de coronacrisis nog aanhoudt. Ons motto is ‘Samen bereiken we meer’, en we geloven dat dit in de huidige situatie zeker ook zo is. Daarom zetten we onze kennis en kunde nu graag vrijblijvend in voor collega ondernemers.”

Gratis webwinkel format

De speciale actie voor ondernemers is vormgegeven in het ‘Samen Sterk Pakket’. Dit houdt in dat ondernemers gratis gebruik kunnen maken van een basis opgezet webwinkel platform. Ook de domeinnaam, de hosting en het onderhoud neemt YZCommunicatie voor de rest van 2020 voor haar eigen rekening. “Zo houden we de kosten voor de ondernemer minimaal maar kunnen ze toch snel online beginnen met hun verkoop,” legt de initiatiefnemer uit. “In 2021 gaan we pas factureren – en dat is alleen als de ondernemer er dan ook zelf voor gekozen heeft om na 2020 de webshop door te zetten.”
Het enige dat YZCommunicatie bedrijven vraagt die gebruik willen maken van deze actie, is tien procent van de omzet van de webwinkel. “We hebben speciaal voor deze lage grens gekozen zodat ondernemers in deze toch al onzekere periode zo weinig mogelijk risico lopen,” aldus Zandee. “Het liefst zouden we het geheel gratis doen, maar het moet ook voor ons rendabel blijven. We willen er niet op verdienen, maar op deze manier kunnen we allemaal boven water blijven. Ook met deze gratis actie.”

Meld je vandaag nog aan

De actie staat open voor alle ondernemers in het verzorgingsgebied van YZCommunicatie, te weten gemeente Moerdijk en omstreken. “We zouden het liefst iedereen helpen, maar helaas is dat niet haalbaar voor ons team,” verduidelijkt Zandee. “We zetten alles op alles om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Maar het kan zijn dat we gezien de grote vraag die er nu al is, een schifting moeten gaan maken. Anders kunnen we onze beloftes niet waarmaken.”
Als je gebruik wilt maken van dit initiatief, roept YZCommunicatie je dan ook op om zo snel mogelijk contact met ze op te nemen. Het liefst via mail of het contactformulier op de speciaal aangemaakte pagina op de website. Dit omdat het ook bij YZCommunicatie aan de telefoon momenteel drukker is dan normaal. Dus ga vandaag nog naar yzc.nl/samensterk voor meer informatie en meld je aan. “Want samen, samen bereiken we meer – ook in deze onzekere tijden,” besluit de bedrijfseigenaar.