Uitnodiging informatiebijeenkomst Ondernemersfonds

Hoe zorgen we dat we het centrumgebied van Fijnaart levendig en aantrekkelijk is en blijft? Wat kunnen we als ondernemers doen om te zorgen dat inwoners en bezoekers graag in ons centrum (terug)komen? Daarvan profiteren we immers allemaal.

 

Ondernemersvereniging Zevenbergen (OVZ), Ondernemersvereniging Fijnaart (OVF), het Klunderts Ondernemers Kontakt (KOK) en de gemeente Moerdijk onderzoeken samen of we een zogenaamd Ondernemersfonds kunnen creëren. In zo’n Ondernemersfonds storten lokale ondernemers in het centrumgebied een verplichte (belasting)bijdrage. Met dat geld kunnen we dan activiteiten en initiatieven financieren die het centrum aantrekkelijker maken en waar dus ook de ondernemers van profiteren. De ondernemers bepalen zelf wat er met het geld wordt gedaan.

Wilt u ook meebepalen?

Het bestuur van een ondernemersfonds wordt gevormd gedurende de verkenning. Op dit moment onderzoeken we de haalbaarheid van zo’n Ondernemersfonds. We willen graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe het er precies zou moeten uitzien. Daarom organiseren we op maandagavond 25 februari een informatiebijeenkomst. We vertellen dan meer over het Ondernemersfonds en hoe we de plannen verder kunnen uitwerken. Maar we willen ook graag uw visie horen en eventuele vragen beantwoorden. Daarom hopen we dat u er op 25 februari bij bent!

Wat kunt u op de informatiebijeenkomst verwachten?

  • Uitleg over het Ondernemersfonds: wat is het precies en wat kan het voor u betekenen?
  • De stand van zaken: wat onderzoeken we en hoe gaan we nu verder?
  • Vertegenwoordigers van OVZ, OVF, KOK en de gemeente Moerdijk geven toelichting en beantwoorden uw vragen
  • Aansluitend een netwerkborrel

Komt u ook op 25 februari?

Meld u dan aan door uw naam en bedrijfsnaam te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard is het goed om deze avond onder aandacht te brengen bij uw collega ondernemers in de buurt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel met een van de bestuursleden van de ondernemersverenigingen of met de accountmanager bedrijven van de gemeente Moerdijk.


Locatie: Gemeente Moerdijk, Moerdijkzaal
Datum: Maandag 25 februari 2019
Tijdstip 20:00-21:30 uur (netwerkborrel vanaf 21:30 uur)