Oudejaars puzzeltocht

Nog steeds houdt de coronacrisis ook onze kern Fijnaart in zijn greep. In het najaar heeft de Ondernemersvereniging Fijnaart (OVF) samen met de Evenementenstichting en de Dorpstafel gesproken over mogelijke festiviteiten rond de kerst en het nieuwe jaar. Het ligt alweer even achter ons dat wij inwoners van Fijnaart konden genieten van een Kerstmarkt op de Voorstraat en later op het terrein voor de Fendertse Hoeve. Graag hadden we ook dit jaar een gezellige kerstmarkt met activiteiten rond de kerst georganiseerd, maar de coronamaatregelen maken dit helaas onmogelijk. Toch wilden wij graag de mensen uit onze kern, en dan met name de jonge inwoners, tijdens de feestdagen een leuke activiteit aanbieden. Wij zijn dan ook blij dat wij iets gevonden hebben. De activiteit is bedoeld voor de Fendertse kinderen tot 13 jaar. Om hen gaat het! Natuurlijk mogen zij geholpen worden door ouders en/of grote broers en zussen, maar zij zijn de leiders.

Lees meer...

Interview Gert Driesen – Bestuurslid Ondernemersvereniging Fijnaart (OVF)

Gert Driesen, al 13 jaar franchise supermarkt ondernemer in Fijnaart. Eerst als Super de boer, daarna als C1000 en nu al een aantal jaar met de succesvolle formule van de Jumbo. Gert onderneemt op afstand, kijkt naar de cijfers en stuurt op basis hiervan zijn team graag op een sociocratische manier aan. Hij is een klankbord voor zijn medewerkers en vind hun mening erg belangrijk.

Lees meer...

Ondernemersverhaal: Met Grote-schoenen.nl kom je een grote stap verder

Schouwenaars schoenen is al jarenlang een begrip in Fijnaart. Veertig jaar geleden begonnen zijn ouders Tiny en Nel de schoenenwinkel. Eric is tussen de schoenen opgegroeid. Twintig jaar geleden heeft hij de winkel overgenomen en gooide het over een andere boeg. Eric trok zijn stoute schoenen aan en wees de collectie kinderschoenen de deur. Zijn ouders schrokken hier wel een beetje van, maar gaven hem carte blanche. "Kleine maten eruit en grote maten erin", zegt Eric.

Lees meer...

De kracht van lokaal inkopen in de gemeente Moerdijk

Winnaars Najaarsactie 2021

Winnaars worden gebeld voor het prijzenfestijn. Iedere week zijn er 5 trekkingen. Dat maakt 25 winnaars die worden uitgenodigt voor het prijzenfestijn op (onder voorbehoud)dinsdag 18 jaunari 2022.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door de leden van de ondernemersvereniging en ondernemersfonds Fijnaart.

Lees meer...

Najaarsactie Fijnaart 2021

Winkelen in Fijnaart loont!

Vanaf 29 november 2021 ontvangt u bij besteding van elke €10,- bij de deelnemende winkeliers een gratis lot. Vul het lot in en lever deze voor 8 januari in bij één van de deelnemers.

Wekelijks worden 5 winnaars bekend gemaakt via Fendert Lokaal, de web site en onze Facebookpagina.