Winaars najaarsactie 2020

De winnaars van de hoofdprijzen van de najaarsactie 2020 zijn.

Lees meer...

5e trekking najaarsactie

Winnaars van de najaarsactie trekking nummer 5 zijn: Andre Knook, Corine Verkooijen, Anja vd Horst, Judith van Ettinges en Tonnie van Hoof

De prijzen worden woensdag avond afgegeven.

Lees meer...

4e Trekking Najaarsactie

Gisteravond is de 4e trekking van de najaarsactie geweest. Bekijk de vlog van Henk van Lenten en Henk Westerink die we gemaakt hebben bij Jumbo Gert Driesen Fijnaart Fijnaartnieuws. Misschien heb jij wel prijs gewonnen? En komen we vanavond bij jou langs met de geweldige cadeaus van de ondernemers uit Fijnaart.
Lees meer...

3e trekking

De 3e trekking van de najaarsloten is gisteren geweest en vandaag brengen we de cadeaus rond. Bij deze dan ook de oproep: Koop lokaal. Sommige winkels moeten sluiten maar kan je wel telefonisch of via de website bestellen. Kijk in de vlog wie er heeft gewonnen.

Lees meer...

Eerste winnaars najaarsactie

De najaarsactie is in volle gang en de eerste 5 winnaars hebben hun prijzen mogen ontvangen. Lever vandaag en morgen je loten in dan maak jij kans op fantastische prijzen en komen wij misschien wel bij jou langs. Bekijk hier wie de winnaar zijn van afgelopen week. Bekijk ook de video:

Lees meer...

Najaarsactie

De najaarsactie is in volle gang. De eerste trekking is gedaan. Bekijk de film wat je kan winnen. Koop jij al lokaal? Bij iedere € 10,- ontvang je een lot.
Bekijk ook de video:

Lees meer...