Pietenvlog #2

Hier is het vervolg, pietenvlog #2. heel veel plezier met kijken.

Lees meer...

Waarom is het belangrijk om lokaal in Fijnaart te winkelen?

De coronacrisis treft ons allemaal en vooral lokale ondernemers hebben het zwaar. De horeca heeft haar deuren moeten sluiten en winkels hebben te maken met fors dalende omzet. Met het steunpakket komt de overheid deze ondernemers tegemoet, maar ook de consument kan een steentje bijdragen door lokaal te kopen. Zeker met de decembermaand in aantocht kunnen ondernemers wel het spreekwoordelijke steuntje in de rug gebruiken. De talrijke initiatieven om lokaal te kopen zijn bekend, maar waarom koopt men niet lokaal? En waarom zou je dit wel moeten doen? We bespreken het in dit blog!

Lees meer...

Pietenvlog #1

Hoi allemaal, Hier is de allereerste pietenvlog van dit jaar. Heel veel plezier met kijken.

Lees meer...

Ondernemers geven voor duizenden euro’s aan prijzen weg

“Fijnaart heeft meer te bieden dan je denkt”

Waarom zou ik ergens anders naartoe gaan als ik het in mijn eigen dorp kan krijgen? Die vraag zou iedere Fendertsman of -vrouw zich vaker mogen stellen. Door aankopen bij Fijnaartse winkeliers te doen en gebruik te maken van de diensten van lokale ondernemers, kunnen deze bedrijven blijven bestaan. Dat is niet alleen goed voor de eigenaren en hun medewerkers, maar voor heel het dorp. Om ‘koop lokaal’ te promoten houdt de Ondernemersvereniging Fijnaart elk jaar een najaarsactie. Dit keer loopt de prijzenpot in de duizenden euro’s.

Lees meer...

Ook dit jaar komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Fijnaart

SINTERKLAASFEEST 2020

Ook dit jaar komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Fijnaart

Natuurlijk zou Sinterklaas het heel erg leuk vinden als jullie deze kleurplaat kleuren. De kleurplaat kan je inleveren bij de Jumbo aan de kadedijk te Fijnaart. Er staat een mooie rode brievenbus waar je je kleurplaat in kan doen tot vrijdag 13 november 18:00 uur.

Lees meer...

YZCommunicatie helpt ondernemers gratis online

De coronacrisis en de getroffen maatregelen tegen verspreiding zorgen voor onzekere tijden voor ons allemaal. Ook ondernemers worden hard getroffen. Veel van hen hebben de deuren van hun fysieke locatie al moeten sluiten. Om ondernemers in de regio te helpen, verzorgt online marketingbureau YZCommunicatie nu een gratis platform zodat bedrijven snel online verder kunnen.

Lees meer...