Fijnaartse ondernemers delen prijzen uit

winnaars2016Fijnaartse ondernemers delen prijzen uit

Mevrouw Nachtzaam mag een minuut gratis winkelen

De zaal van De Graanbeurs was vrijdagavond gevuld met louter winnaars. Dertig deelnemers aan de decemberactie waren in de prijzen gevallen. Dat wisten zij bij binnenkomst. Het was alleen nog een verrassing met welke prijs zij naar huis keerden. Misschien wel met een flatscreen of een minuut gratis winkelen.

Het loonde afgelopen decembermaand om je boodschappen in Fijnaart te doen. Bij elke bestede tien euro kreeg je bij de deelnemende winkels een gratis lot. Door de loten in te vullen en weer in te leveren maakte je kans op een uitnodiging voor het Prijzenfestijn van afgelopen vrijdag. Tijdens het Prijzenfestijn werden de prijzen verloot onder de winnaars.

Prijzen

Alle deelnemende winkeliers hadden prijzen ter beschikking gesteld. In de meeste gevallen bestonden die uit tegoedbonnen, maar ook tassen vol boodschappen, een smoothiemaker en een drankpakket kregen een nieuwe eigenaar. Nadat alle dertig winnaars hun prijs hadden ontvangen, gingen de kokers met hun loten opnieuw in de bak. Iedereen maakte namelijk ook nog eens kans op een van de drie hoofdprijzen. Rianne van der Cingel werd verblijd met een pakket huishoudelijke apparaten van Fritel. De 40 inch flatscreen tv ging naar Joke Moerland. De hoofdprijs van één minuut gratis winkelen bij Jumbo Fijnaart is gewonnen door mevrouw R. Nachtzaam, die helaas niet bij de uitreiking aanwezig kon zijn.
Na een afsluitend drankje gingen alle winnaars blij met hun prijs naar huis. In december volgt er weer een actie van de leden van Ondernemersvereniging Fijnaart.

Door Jan Willem van Bodegom