Gezellig prijzenfestijn met louter winnaars

In de Fendertse Hoeve vielen vrijdagavond louter vrolijke gezichten te bespeuren. Alle aanwezigen op het prijzenfestijn van Ondernemersvereniging Fijnaart waren immers winnaar en gingen met een leuke prijs naar huis. Drie van hen zelfs met een schitterende hoofdprijs.

Het prijzenfestijn was de afsluiter van de najaarsactie van de ondernemers vereniging.Wie afgelopen december boodschappen deed in Fijnaart ontving bij elke bestede tien euro een gratis lot. Door het ingevulde lot weer in te leveren, maakten de klanten kans op een uitnodiging voor het prijzenfestijn van afgelopen vrijdag. Daar werden de beschikbare prijzen verloot onder de winnaars.

 

Dertig winnaars

In totaal waren er dertig winnaars. Stuk voor stuk ontvingen zij een leuke prijs, aangeboden door de deelnemende winkeliers. Nadat alle winnaars hun prijs in ontvangst hadden genomen en een drankje werd geserveerd, gingen de loten opnieuw in de bak. Alle aanwezigen maakten namelijk ook nog eens kans op een van de drie hoofdprijzen. Mevrouw J. den Hollander uit Willemstad ontving een waardebon van 100 euro, te besteden bij Kado & Zo. De tweede prijs ging eveneens naar een mevrouw J. den Hollander. Zij mag een 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Fijnaart. De hoofdprijs was dit jaar een fiets ter waarde van 599 euro van Bike Totaal Sweere. Het rijwiel werd gewonnen door Rieni Crezee.

Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een warme versnapering.

 

Door Jan Willem van Bodegom