Afbeelding contactpersoon
Prinses Margrietstraat 15
Fijnaart
Tel. 0168 331414
Fax. 0168 331419

Informatie

De Parel Sports & Events verhuurt zaalruimten met bijbehorende faciliteiten aan allerlei groeperingen en bedrijven voor onder andere feesten, vergaderingen, house party’s, presentaties en beursen.
 
De Parel beschikt over verschillende zalen die doormiddel van mobile wanden aan te passen zijn aan het gewenste formaat. De theaterzaal van 300 m2 met een podium van 120m2 is voorzien van een vlakke vloer. Dit met als doel de multi functionaliteit van het centrum optimaal te realiseren. Voorts beschikt De Parel nog over een prachtig grand café met plaats voor 300 gasten, een evenementenhal van 1.100 m2 en 6 vergaderzalen van verschillend formaat.
 
Hart van het centrum vormt de sport- en evenementenhal. Deze hal biedt ruimte aan 2.500 bezoekers. Onlangs huisveste deze hal een gala waarbij 750 gasten een vijfgangen diner gebruikte, 1.000 gasten die een presentatie bijwoonden en dik 2.000 gasten van een concert met Frans Bauer.
 
Om het geproduceerde geluid optimaal binnen het gebouw te houden is De Parel gebouwd als een bunker. Betonnen daken met dikke lagen isolatie en vaste ramen met speciaal glas. Om de gasten toch comfortabel te kunnen huisvesten is De Parel voorzien van een hypermoderne klimaatbeheersing. Luchtvochtigheid, zuurstofkwaliteit, ventilatiesnelheid en temperatuur is dan ook zomer en winter prima te beheersen. Naast gecontroleerde ventilatie met een warmte-terugwinsysteem is het gebouw ook full-airconditioned.
 
Het gebouw is dus technisch prima in staat om grotere groepen comfortabel te huisvesten, maar van een even groot belang of zelfs belangrijker is de vakbekwaamheid, inzet en creativiteit van het personeel. Een eenvoudige lunch, een complete theatervoorstelling, een groot feest of een combinatie hiervan het team van De Parel maakt het mogelijk.
 
De meest uitdagende opdrachten…. Het team van De Parel voert ze gastvrij uit.