Rijk Zwaan

Rijk Zwaan

Rijk Zwaan

Vanaf het voorjaar start weer het inzaaien van onze proefvelden vol groenten! Voor Rijk Zwaan is Fijnaart een belangrijke veredelingslocatie. Rijk Zwaan is een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 2.800 medewerkers in 30 verschillende landen.

 

 

Het hoofdkantoor is gevestigd in De Lier in het Westland. Daarnaast heeft Rijk Zwaan in West-Brabant meerdere locaties. Wereldwijd groeit Rijk Zwaan. Ook het aantal banen neemt toe, internationaal, maar zeker ook in Fijnaart. De vacatures zijn te vinden op www.werkenbijrijkzwaan.nl

Maatschappelijke ambitie

Nieuwe groenterassen ontwikkelen en topkwaliteit zaden leveren, betekent continu blijven innoveren. Jaarlijks besteden we 30 procent van onze omzet aan onderzoek en ontwikkeling. Deze voortdurende investeringen en onze gemotiveerde collega’s resulteren in een gezonde organisatie en een grote verantwoordelijkheid. Samen met onze partners willen we actief bijdragen aan de wereldvoedselvoorziening en verhoging van groenteconsumptie door de basis te leggen voor gezonde en aantrekkelijke groenten.

Familiebedrijf

Rijk Zwaan is voor circa 90 procent eigendom van drie families. Ongeveer 10 procent van de onderneming is via werknemersparticipatie in handen van een grote groep medewerkers. Rijk Zwaan was, is en zal altijd een zelfstandige onderneming blijven. We zijn er van overtuigd dat deze ondernemingsvorm de beste uitgangspositie biedt voor succes op korte en op lange termijn. Ons belangrijkste doel is medewerkers een prettige, duurzame baan met goede arbeidsvoorwaarden bieden.

www.rijkzwaan.com